Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
2,5 stjernerRødvin

Etna Rosso, Santo Spirito, Tenuta delle Terre Nere, 2010, 14% (Sicilien, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
295,00 hos Enoteca

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Stilmæssigt giver vinen associationer til Bourgogne og piemontesisk Nebbiolo både med sin lyse farve og sin duft/smag. Der er en potentiel elegance og tannisk robusthed, hvor enderne dog ikke rigtig når hinanden.

Duft og smag af lyse røde bær med et strejf Campari og tjære, let støvet. Med luftning forekommer frugten at tørre noget, og de noget bitre tanniner bliver mere fremtrædende.

To stjerner fra Helle, der ikke bryder sig om vinen, tre fra Preben, der finder den ok men noget intetsigende, og som klart vil foretrække enten en Bourgogne eller en Barolo, når vi er ovre i denne genre.

Som kontrast til vores vurdering, vil vi oplyse, at Vini d'Italia (Gambero Rosso) har givet vinen topkarakteren tre glas.

Glas: Zalto universal.

Marts 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.