3 stjernerRosévin

eros, Kakovostno, Štekar, 2015, 12% (Goriška Brda, Slovenien) serija 1/400

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
119,95 hos KMVine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen er fremstillet af 70% Merlot og 30% Cabernet Sauvignon, økologisk, spontangæret og ufiltreret.

Farven er meget mørk for en rosé. Relativt svag duft. Kroppen er i betragtning af den lave alkoholprocent overraskende fyldig. Smagen er på samme tid fyldig og ret neutral. Vinen bliver bedre med luft, og det klæder den ikke at blive serveret alt for kold.

På producentens hjemmeside står: "Wine in the bottle is live too so each bottle is different and something special." Hvis det tages for pålydende - at alle flasker er forskellige - kan man selvfølgelig ikke regne med vores anmeldelse.

Glas: Zalto hvidvin.

August 2017
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.