Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3,5 stjernerRødvin

Eremo San Quirico, Irpinia Campi Taurasini, Nativ, 2010, 14% (Italien) L11 13

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
299,95 (175,00 v. 6 fl.) hos Supervin

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Koncentreret og fed vin i oversøisk stil.

Duft med blæk, fløde, fyrretræ, lakrids og søde krydderier.

I munden er vinen koncentreret og "flødet" med flotte tanniner. Der er en god portion sødme men også fin syre. Eftersmagen byder på lidt vaniljesødme.

Hvis man kan goutere den oversøiske stil, er der tale om en flot og velbygget vin, hvilket Preben kvitterer for med fire solide stjerner - en dedikeret fan af oversøiske vine ville muligvis have givet fem - mens der er tre fra Helle, der finder vinen for mættende.

Seksstyksprisen er bestemt ok.

Glas: Zalto bordeaux.

September 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.