4 stjernerSød vin

Eiswein, Noble House, Dr. Pauly Bergweiler, 2008, 8,5% (Mosel, Tyskland)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
375 ml: 95,00 i Bilka / 375 ml: 99,00 / 375 ml: 99,00 i føtex

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Overordentlig glimrende dessertvin.

Smage i pære-melon-genren. Enkel velsmag. Fylder godt i munden. Den gode sødme er parret med god friskhed.

Eiswein er normalt en dyr og eksklusiv vin, som vi kun har smagt ganske få gange. Så vores vurdering skal ikke ses som udtryk for, hvordan vinen performer i forhold til mere luksuøse udgaver af vinen, men blot som udtryk for, hvad vi synes om den.

Vinen smager hen ad en pæn Auslese, men er man ligeglad med vinens navn og klassifikation, og går man blot op i hvad man smager, så er her en glimrende tysk dessertvin.

Marts 2010
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.