4 stjernerSød vin

Dulce, Yecla, Monastrell, Bodegas Castaño, 2003, 16% (Spanien)

Kvalitet-pris Plus 1: Favorabel pris
50,00 i Netto

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Smagstypen ligner meget Vin Doux Naturel Banyuls og Maury, vintage- og rimage-typerne, og alkoholprocenten ligger i samme leje: 16%. Men præcis hvordan nærværende vin er fremstillet ved vi ikke.

Farven er mørk rød. Vinen er meget generøs og rigtig lækker. Sammenlignet med de for os velkendte Banyuls og Maury vine er denne vin adskilligt sødere. Den er decideret sød uden at blive vammel. Helt åben druesmag, eller måske snarere rosiner, og smage af lækker og sød vanilje.

Det klæder den voldsomt at blive afkølet til et stykke under 15°.

Oktober 2006
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.