3,5 stjernerRødvin

Duet, Kakovostno vino ZGP, Edi Simčič, 2014, 13% (Goriška Brda, Slovenien) L: 1/6600

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
165,00 hos KMVine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Glimrende vin i klassisk stil fremstillet af Merlot, Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc lagret på egetræsfade, hvoraf 1/3 er nye.

Indbydende duft med mørke bær og et strejf spidset blyant. Vinen er velsmagende, tør med diskret sødme i eftersmagen, god friskhed, god tanninstruktur og relativt slank krop. Harmonisk og velbygget. Fadet bidrager især med en smule flødeagtig rundhed. Vinen udtrykker sig overordnet set forholdsvis diskret.

Fire stjerner fra Preben, mens Helles glæde ved vinen er til en stjerne mindre.

Glas: Zalto bordeaux.

August 2017
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.