4 stjernerRødvin

Don Rudolfo, Sicilia, Nero d'Avola, Vinding-Diers, 2009, 13,5% (Sicilien, Italien)

Kvalitet-pris Plus 1: Favorabel pris
89,00 i Rema 1000
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Flot, intens og balanceret vin med sydens sol holdt i fine tøjler.

Intens og åben duft med solmodne bær, varme krydderier og et cremet fløde-karamel-element.

Masser af åben smag med solbærlikør og fløde plus fad-karamel-sødme, der er lidt i overkanten, men som utvivlsomt vil integreres fint ved yderligere nogen lagring. Det solmodne aspekt afbalanceres fint af høj syrefriskhed, og vinen har en efter forholdende relativt slank fremtoning, og alkoholen er på - igen efter forholdene - relativt beskedne 13,5%. Tanninerne fremstår blide og delvist indpakkede i den store frugt, hvilket er medvirkende til at struktur og mundfornemmelse giver associationer til australsk vin.

Lækker vin, der hænger virkelig godt sammen.

Vinen er et virkelig godt køb, og den er tidligere set til 149 kr. (i LIC, hvor vinene er billigere end normalt). Bemærk at der er tale om et begrænset parti.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

April 2011
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.