3 stjernerSød vin

Don Benigno, Sherry, Cream, Pedro Rodríguez e Hijos, 17,5% (Spanien) L16-233

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
49,60 i SuperBrugsen og Kvickly (i udvalgte filialer)

Velsmagende sød - men ikke for sød - sherry med bl.a. puddersukker og figner i den karakteristiske let oxiderede stil. Smager bedre både dage og uger efter åbning.

Vinen opleves som noget hård for kroppen, uden at jeg (Preben der anmelder vinen alene) kan definere det præcist, på samme måde som det er svært at præcisere, hvordan en naturvin kan opleves som helt blid ved kroppen. Skyldes "hårdheden" tilsætningsstoffer/kemikalier?

Glas: Zalto universal.

Juli 2017
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.