Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
2,5 stjernerRødvin

Domaine Fontanel, Côtes du Roussillon, 2002, 14% (Frankrig)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Det er jo ikke første gang, at vi har været uenige om en sydfransk rødvin. Og der er endnu en gang tale om, at ingen af os forstår den andens oplevelse. Det korte af det lange er: Helle er ikke vild med den, mens jeg synes det er en overordentlig glimrende vin, velegnet til daglig brug.

Vi er helt enige om, at vinen er teknisk vellavet. Der er tale om en vin med den for Sydfrankrig typiske solmodne bærsmag. Alkoholprocenten er på hele 14 %, men den bærer det flot, virker ikke alkoholisk eller fedladen; et fint indslag af frisk frugtsyre er med til at give en god balance.

Marts 2004
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.