3 stjernerHvidvin

Diel de Diel, Qualitätswein, Diel, 2009, 13% (Nahe, Tyskland)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
99,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vi var meget begejstrede for denne vin i årgang 2007, mens vi fandt 2008 vel neutral, og det sidste gentager sig her i årgang 2009, som dermed markerer vores farvel til vinen.

Både duft og smag er noget neutral i det, og vinen er kun middelfrisk med en cremet og lettere fed mundfornemmelse. Et ganske let bittert touch i eftersmagen er med til at give associationer til italiensk hvidvin, hvilket fra vores side ikke er ment som et kompliment.

Alt i alt er vinen dog nogenlunde ok at drikke, så de tre stjerner er hjemme.

Vinen er fremstillet af 60% Pinot Blanc, 30% Pinot Gris og 10% Riesling.

Juni 2011
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.