3 stjernerRødvin

Diane de Belgrave, Haut-Médoc, Château Belgrave, 2007, 12,5% (Bordeaux, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
115,00 i Bilka / 119,00 i føtex / 119,00

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Klassisk Bordeaux, aktuelt lidt stilfærdig i udtrykket.

Smag af klassisk venstrebreds-Bordeaux med blyantspids og lidt sødme. Harmonisk og helt tilgængelig. Behagelig og ganske lækker. Forekom lidt upersonlig.

Vi var på grænsen til de fire stjerner mest grundet en oplevelse af vinens objektive kvaliteter. Men vi fandt den for lidt "underholdende" til at svinge os over de tre stjerner. Vi anser det dog ikke for udelukket, at vinen ved yderligere lidt lagring kan åbne op og vise lidt mere interessante takter.

Januar 2012
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.