3 stjernerHvidvin

De' Notari, Frascati Superiore, San Marco, 2004, 12,5% (Lazio, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
48,95 i SuperBest (skiftet navn til Meny)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Denne vin har haft en fast plads hos os, når det bliver rigtig sommer, fordi den med sin spinkle frugtighed passer fint til bagende sol.

Vi gav sidste sommer udtryk for, at vinen (dengang årgang 2003) isoleret set nok kun var til tre stjerner. Men den fik en ekstra stjerne, fordi den serveret køleskabskold kan være en rigtig dejlig, nærmest lifligt tørstslukkende oplevelse, når temperaturerne udenfor bliver virkeligt høje.

I år er vinen måske en anelse ringere end de foregående år, en smule mere vandig og i hvert fald med en ganske let bitterhed, som vi tidligere har rost vinen for at være foruden.

På det subjektive plan vil vi nok også fremover foretrække vin med lidt mere smag.

Vinen er siden sidste år steget 9 kr. (i hvert fald i vores lokale SuperBest). Det forekommer os uberettiget.

Juni 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.