Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
1 stjerneRødvin

Cuvée Prestige, Cahors, Franck et Jacques Rigal, 2001, 12% (Sydvestfrankrig, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
42,95 i SuperBrugsen og Kvickly

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

På etiketten står både Cuvée Prestige og Cuvée Exeptionelle, hvilket er det mest overdrevne vi kan mindes at have set på en vinetiket længe, måske nogensinde!

Vinen er overordentlig primitiv, giver association til hvad man til ingen penge kan tanke på plastdunk hos en tilfældig vinproducent i Frankrig. Rå, bondsk og ind imellem pifter der også et snert urenhed af den.

Når vi overhovedet kom på at smage den, skyldtes det en rigtig god oplevelse med Château St. Didier-Parnac 2001, som tidligere kunne fås i Fakta - til en lavere pris. Mændene bag begge vine er Franck et Jacques Rigal fra byen Carnac. Men her har de åbenbart hældt det der ikke kan afsættes på anden vis i Cuvée Prestig'en her.

Rent bondefangeri af en karakter der heldigvis ses sjældent på det danske marked i 2003.

Januar 2003
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.