1 stjerneRødvin

Coto D'Arcis, Utiel-Requena Crianza, Bodegas Sebiran, 2001, 12% (Spanien)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
65,00 hos Bendix Vine (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Det sker vel ca. en gang om året at vi kommer forbi en (ikke fejlbehæftet) vin, som vi oplever som udrikkelig. Det gjorde vi så med denne vin.

Vinen havde en markant, ubehagelig lugt af indtørret og snavset fyrrebark, blæk og svedent græs, decideret uren. Uden at smage på vinen, knappede vi en dublet op, idet vi antog det for sandsynligt, at der var noget i vejen med vinen. Flaske nr. 2 var præcis lige sådan. Den smagte vi så på: Føj! Samme urene og helt indtørrede smag, som lugten antydede. Absolut nul frugt.

Frygtelig.

Januar 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.