2 stjernerRødvin

Costers del Segre, Lagravera, 2016, 13,5% (Spanien)

Kvalitet-pris: OK
135,00 hos Vinova

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Biodynamisk vin, der ifølge forhandleren kun skulle indeholde 2 gram svovl pr. liter, så der er næppe tilsat svovl.

Vinen lægger reduktivt ud med ikke så køn duft og smag med gummi. Det dunster af efter mindst en times luftning, hvorefter det nærmest bær, der antydes i smagen, må være jordbær, uden at vinen kan siges at være specielt frugtig.

Der er ingen fornemmelse af tanniner, hvilket er med at få vinen til at fremstå glat.
Vinen er syresvag, hvilket får den til at virke lidt sød, uden at større mængder restsukker kan spores. På egne betingelser ender vinen meget harmonisk. Men det ufriske helhedsindtryk, gør det - andre dyder til trods - umuligt at komme over to stjerner.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

Glas: Zalto universal.

August 2017
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.