Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
5 stjernerRødvin

Contrada Santo Spirito, Etna Rosso, Pietradolce, 2016, 14% (Sicilien, Italien) L. 0918

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
375,00 hos Atomwine
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Spændende, flot og karakterfuld vin, som stilmæssigt giver mindelser til både Pinot Noir og Nebbiolo. Førstnævnte grundet lys of transparens, sidstnævnte især grundet den type tanniner, der dukker frem, når vinen har fået noget luft. Også den røde frugt med jordbærtoner, her i urtekrydret version, giver mindelser til de to druesorter.

Vinen kombinerer forbilledligt fylde med rankhed og slankhed og har stor balance. På samme tid elegant og kraftigt. Delikat og lækker med meget fin syre og en lille afvæbnende sødme.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

Glas: Zalto bourgogne.

Januar 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.