2 stjernerRødvin

Comandante, Maremma Toscana, Basile, 2005, 14,5% (Toscana, Italien) 0106

89,00 hos Brunellovin (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Ganske stofrig vin i dårlig balance med klar overvægt af tanniner. Fremstillet af Sangiovese og Merlot, lagret i franske fade.

God og vinøs duft. Umiddelbart efter åbning fremstår vinen tør med meget tannin og vigende frugt; vinen forekommer udtørrende. Med luftning kommer der lidt smag, men tanninen fortsætter sit voldsomme angreb og sætter sig som en hinde i hele mundhulen., og den fylder stadig alt for meget i det totale billede.

Vi vil undtagelsesvis undlade en vurdering af kvalitet-pris, som vi i dette tilfælde ikke kan sige noget meningsfuldt om.

Maj 2012
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.