2 stjernerRødvin

Cheverny, Hervé Villemade, 2011, 11,5% (Loire, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
101,00 hos lieu-dit

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Jeg (Preben der anmelder vinen alene) har svært ved at se meningen med endsige værdsætte en vin, hvis altoverskyggende karakteristikum er, at den smager af naturvin. Sådan har jeg det med nærværende vin, som angiveligt er lavet af 50% Pinot Noir og 50% Gamay, hvilket jeg ikke er nærheden af at kunne smage. Og så synes jeg - vigtigst af alt - ikke at den smager godt.

Let, frisk og ren vin med duft og smag af naturvinssaft med støv, kanelstang og ler. En svag eddiketone er lige ved at stikke sit hoved frem. Alt i alt en vin, der mere slukker end tænder min lyst til et glas mere.

November 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.