3,5 stjerner3 stjerner Helle4 stjerner PrebenRødvin

Château Tire Pé, Bordeaux, 2009, 13,5% (Bordeaux, Frankrig) L 11-1

Kvalitet-pris: OK
99,00 hos Niche Vine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Upoleret og absolut ikke modernistisk leflende Bordeaux, hvor det lidt rå præg af Helle opleves som for råt, så der er tre stjerner fra hende, mens Preben giver fire stjerner og nyder den markerede garvesyre og oplever at det tilfører en portion autensitet.

Vinen er fremstillet af Merlot og er ikke fadlagret.

Vinen er tør, frisk og lidt streng i udtrykket. Man er ikke i tvivl om at vi har at gøre med et landbrugsprodukt og ikke en industrielt fremstillet vin. Det sidste glas afslører tydeligt, at vinen er ufiltreret.

Absolut bedst sammen med mad.

December 2012
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.