Kvalitet-pris Plus 1: Favorabel pris
78,95 i SuperBrugsen og Kvickly

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget lovende Bordeaux, der aktuelt har godt af luft.

Vinen lægger ud med en moden Bordeaux-duft med en sødmefuld tone. I munden er der til at begynde med harmoni og en vis stramhed men ikke megen Bordeaux-smag. Den lidt søde tone genfindes her.

Hen imod slutningen af flasken sker der pludselig noget. Dels begynder vinen faktisk at smage af Bordeaux, dels dæmper sødmen sig og en flot og seriøs vin begynder at kunne anes. Vinen udviser hele tiden stor strukturel harmoni.

Vi er overbevist om, at ved at gemme vinen nogle år får et rigtig godt glas Haut-Médoc, som tilmed aktuel kan erhverves til en favorabel pris.

Januar 2011
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.