3,5 stjerner3 stjerner Helle4 stjerner PrebenRødvin

Château le Barrail, Médoc, 2010, 12,5% (Bordeaux, Frankrig)

Kvalitet-pris Plus 1: Favorabel pris
69,00 i Lidl

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Klassisk og maskulin Médoc med godt lagringspotentiale. Fire stjerner fra Preben, der synes vinen er flot og karakterfuld, tre fra Helle, der foretrækker en blødere stil.

Flot og karakteristisk duft med smagfuldt fad. I munden er vinen især til at begynde med ganske tannisk, har god syre og frem for alt vaskeægte Médoc-karakter med cedertræ og blyant. Luftning øger indtrykket af en vin i god balance. Tanninerne vil med yderligere nogen lagring antageligt blive blødere og mildere og bidrage fint til vinens karakter. Dejligt med en Bordeaux, der har den alkoholprocent, som alle Bordeuax'er havde "i gamle dage", d.v.s. indtil for relativt få år siden.

Man får meget Bordeaux for pengene her.

Glas: Zalto bordeaux.

September 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.