Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
199,00 hos Domaine Brandis

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Lækker og moderne Bordeaux med en del fad.

Vinen er solidt struktureret og har ganske stor fylde og krop. Tanninerne er til at begynde med markante men integreres fint med luftning, og vinen fremstår meget harmonisk.

Helle var i stand til at blindgætte vinen til venstrebreds-Bordeaux, hvilket jeg næppe havde klaret, da jeg oplevede at Bordeaux-karakteren i nogen grad var maskeret af det ganske voldsomme smagsbidrag, som fadet leverede; jeg fandt vinen noget for chololadet, lidt rigeligt med solbærlikør og for lidt klassisk. Men bestemt lækker.

Maj 2010
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.