3 stjernerRødvin

Château Hermitage Mazeyres, Pomerol, 2007, 13% (Bordeaux, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
159,00 i SuperBrugsen og Kvickly (ind imellem på tilbud til f.eks. 99,00)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Fremstillet af 70% Merlot og 30% Cabernet Sauvignon.

Vi er ikke i stand til sætte dufte og smage i forbindelse med hverken Pomerol eller Bordeaux; vinen har en oversøisk smagstype med enstrenget solbærsmag og vaniljearoma, saftet stil. Pæn syre. Tanninerne fornemmes først efter nogen luftning og da kun som fysisk fornemmelse på tænderne. I eftersmagen er den sød på den dårlige måde, og der er ingen elegance eller kompleksitet. Der kommer dog nogen mørk bund med luftning.

Vi hiver os lige op på de tre stjerner, fordi vinen - når vi ser helt bort fra hvad der står på etiketten - er nogenlunde ok at drikke. Men selv om vi ikke forventer luksus-Pomerol til 159 kr., så skuffer vinen alligevel voldsomt med sin udtalte mangel på alt hvad vi forbinder med appellationen.

Vi vurderede, at der var for 80-100 kr. vin i flasken.

December 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.