Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Château de Seguin, Bordeaux Supérieur, Cuvée Prestige, 1999, 12,5% (Bordeaux, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
100,00 i SuperBrugsen og Kvickly

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen er glimrende og klart på et højere niveau end det man normalt forbinder med Bordeuax Supèrieur. Specielt Helle synes særdeles godt om den.

Umiskendelig god Bordeuax med både fin frugt og klædelig fadlagring. Vinen er ekstremt blød og venlig, lige en tand for blød og pæn i forhold til mine idealer. Dog er alle elementer i fin balance, og vinen vil givetvis kunne nydes adskillige år fremover. Og den bliver sikkert bedre når sødmen fra fadlagringen har lagt sig lidt.

Der har, i hvert fald i vores lokale Brugs, været nogen forvirring mht. vinens pris. Den var i lang tid annonceret på tilbud til 99,00 nedsat fra 169,00. Nu koster den fast 89,95 - "nedsat fra 109,95". Ca. 100 kr. lader til at være den reelle pris, som også giver mening.

September 2002
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.