Kvalitet-pris: OK
65,00 i SuperBrugsen og Kvickly

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Pænt tæt farve og ditto smag. Klassisk, vellavet, dejlig og umiskendelig Bordeaux lavet af gode modne druer (lige dele Cabernet Sauvignon og Merlot, fadlagret). Niveauet er mellem dagligvin og den lave mellemklasse.

Mægtig balanceret. Relativt tør frugt (vil den vise lidt mere charme ved yderligere nogen lagring?), moden og velintegreret garvesyre.

Dejlig nu og derfor ingen grund til at gemme den. Men vinen har balance og stof nok i sig til at være i fuld vigør endnu nogle år.

Især god til mad.

Bemærk: er ved at overgå til årgang 2001, som vi ikke har smagt

Maj 2003
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.