4 stjernerRødvin

Château de la Rivière, Fronsac, 2015, 14,5% (Bordeaux, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
355,00 hos Vinoble

Ganske flot Bordeaux med stor balance. Den er for koncentreret til at vi vil kalde den klassisk, men i og med at det ikke er ualmindeligt, at koncentration og alkohol i rød Bordeaux befinder sig på et højere niveau end for et par årtier siden, kan vi måske kalde den nyklassisk.

På trods af den høje alkoholprocent er vinen hverken fed, overdrevent sød eller kvabset. Der er god friskhed og god lille Merlot-karakteristisk kernebitterhed. Bløde og velintegrerede tanniner. Diskret fad i form af ckokolade/kanel.

Glas: Zalto bordeaux.

December 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.