Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
2 stjernerRødvin

Château de la Rivière, Fronsac, 1996, 12,5% (Bordeaux, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
100,00 (Vidt distribueret, nærmeste forhandler oplyses på 70 10 02 03)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Øv! Vinen har igennem flere år været et af vores bedste bud på en mellemklasse-Bordeaux til en nogenlunde acceptabel pris. Men 96'eren skuffer.

Umiddelbart mangler den noget af den umiddelbare og meget lækre duft og smag af søde, røde bær, som 1995'eren havde for et år siden. Vinen forekommer strengere og også med mere smag af blyantspids, som ellers hovedsageligt karakteriserer venstrebreds-Bordeaux'erne (Médoc m.fl.). Samtidig virker den meget afdæmpet, ulidenskabelig, meget prof.

Vi ved at det kan snyde, hvis al denne kedsomhed skyldes den lukkethed som ikke sjældent mødes i Bordeaux vine i visse faser. Men sådanne spekulationer frister os stadig ikke til genkøb og rækker derfor heller ikke til en anbefaling.

Juni 2002
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.