Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.
Hurra! En Beaujolais der ikke skal legitimere sig ved at smage "større" og af mere end genuin Beajolias, som når det går godt er Gamay-verdensmester.
Fuldtonende, åben, umiddelbar og supersaftigt Beaujolais-frugt: hindbær og jord i næsen. Smagen er mere hen ad jordbærsaft - men afgjort på vinøs manér med god friskhed. Vinen har bællekvaliteter i ordets mest positive forstand.
Frugtens renhed og klarhed skyldes muligvis en i sjælden grad velllykket lav svovling. Vi kender ikke svovlingsniveauet, men der er en svag tone, der afslører behersket svovling - dog ikke i en grad at vinen smager af naturvin, for så havde Helle protesteret.
På den vidunderlige "sommerdag" her i slutningen af maj, hvor vi drak vinen, var den supervelegnet både bare for sig selv under den bagende aftensol og til et enkelt og friskt måltid med kylling. Fire soleklare stjerner herfra.
Serveres ved 12-14°.
Glas: Zalto hvidvin.