Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Château Cambon, Beaujolais, 2012, 12,5% (Beaujolais, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
99,00 hos Vinrosen
Etiket

Hurra! En Beaujolais der ikke skal legitimere sig ved at smage "større" og af mere end genuin Beajolias, som når det går godt er Gamay-verdensmester.

Fuldtonende, åben, umiddelbar og supersaftigt Beaujolais-frugt: hindbær og jord i næsen. Smagen er mere hen ad jordbærsaft - men afgjort på vinøs manér med god friskhed. Vinen har bællekvaliteter i ordets mest positive forstand.

Frugtens renhed og klarhed skyldes muligvis en i sjælden grad velllykket lav svovling. Vi kender ikke svovlingsniveauet, men der er en svag tone, der afslører behersket svovling - dog ikke i en grad at vinen smager af naturvin, for så havde Helle protesteret.

På den vidunderlige "sommerdag" her i slutningen af maj, hvor vi drak vinen, var den supervelegnet både bare for sig selv under den bagende aftensol og til et enkelt og friskt måltid med kylling. Fire soleklare stjerner herfra.

Serveres ved 12-14°.

Glas: Zalto hvidvin.

Maj 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.