Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
109,00 i SuperBrugsen og Kvickly

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Moderne Bordeaux med udtalt fadpræg.

Duft af middelsøde bær, lidt kaffe, fløde og dyrepels, diskret, lækker.

Harmonisk og vellavet. Smag af både klassisk Bordeaux og så efterhånden en del fad med lidt karamel.

Helle siger tre stjerner, finder ikke vinen drikkeklar og generes mere af det kraftige fadpræg end jeg gør. Jeg er enig i, at vinen vil have gavn af nogen lagring, især med henblik på at få det vel markerede fad til at blive mere integreret. Men jeg synes vinen er lækker og klart til fire stjerner.

Vinen er fremstillet af 48% Cabernet Sauvignon, 46% Merlot, 4% Cabernet Franc og 2% Petit Verdot, og den er lagret 14 måneder på fad.

Marts 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.