Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
Kvalitet-pris: OK
109,00 i SuperBrugsen og Kvickly

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Virkelig lækker Bordeaux i den moderne fadprægede stil.

Både i duft og smag er der fra start fuld tryk på den moderne mokka/smør/fløde-type fad, til at begynde med for meget, men efter nogle timers luft dukker den flot og blidt strukturerede vin frem, og her grænser vinen til det fremragende på sit niveau.

Vinen er blid, blød, indsmigrende og lækker med sødme og en fin lille friskhed. Yndefuld stil. Den er - den varme årgang til trods - ikke for voldsom og slet ikke kogt, og den holder den skønne klassiske Bordeaux-alkoholprocent på 12,5%.

Efter luftning, hvor den mere vinøse smag og den flotte, modne garvesyre dukker op til overfladen, forekommer vinen at have stor balance og pænt udviklingspotentiale. Vi vil nok smage på den næste gang tidligst om et halvt år for at få vinen længere frem og fadet længere tilbage.

Vinen er fremstillet af 53% Cabernet Sauvignon, 40% Merlot, 4% Cabernet Franc og 3% Petit Verdot, og den er lagret 14 måneder på fad, heraf 1/3 nye.

Oktober 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.