2 stjernerHvidvin

Charrua, Douro, Adega Cooperativa de Alijó, 11,5% (Portugal)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
48,00 hos Vinport

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Lad os indledningsvis sige, at denne hvidvin - så vidt vi husker - er den første portugiske hvidvin vi nogensinde har smagt. Så vi kan ikke vurdere den ud fra portugiske standarder, men udelukkende som en hvilken som helst anden hvidvin.

Vinen er meget neutral, den hverken dufter eller smager af ret meget, den er letbenet og noget flad grundet syrefattighed. Letbittert touch. Kedelig og ligegyldig.

Juni 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.