Kvalitet-pris: OK
150,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen er lagret 12 måneder på gamle franske barriques.

Både duft og smag leder tankerne hen på Bourgogne med fin syntese af vin og fad. Vinen er velsmagende og heldigvis uden skygge af den bitterhed, der (efter vores mening) skæmmer rigtig mange italienske hvidvine.

Vinen er meget let, hvilket også alkoholprocenten antyder. Den har den typiske Chardonnay-fedme i smagen men ikke i kroppen. Lidt mere friskhed havde for os ikke været af vejen.

Den må efter vores mening ikke være en krone dyrere.

Glas: Zalto universal.

Juni 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.