Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerHvidvin

Chardonnay, San Stefanetto, Cantina Vignaioli "Elvio Pertinace", 2005, 12,5% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
79,95 i SuperBest (skiftet navn til Meny)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen er (heldigvis) ret fransk i stilen, typisk Chardonnay i næse og mund, duften flottest. Frisk og med god smagsfylde, og den holder sig i den - positivt ment - lette ende med sine relativt beskedne 12,5% alkohol.

Vi købte vinen på tilbud til 49,95 i et forsøg på at finde en god og ikke for dyr Chardonnay-vin til bedre dagligbrug. Det har vi lidt svært ved, (hvorfor vores sommerrejse i år bl.a. gik til Mâcon-området for at købe lidt ind). Vinen her er slet ikke så tosset, men alligevel ikke interessant og lækker nok til at vi genkøber den.

Indenfor den sidste måned har vinen været to gange på tilbud til 49,95, så det ligger nært for at forestille sig, at vinen er prissat lidt højt for at få "spar...kr." til at se lidt flottere ud.

August 2006
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.