4 stjernerHvidvin

Chardonnay, Langhe, Ettore Germano, 2004, 13,5% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris: OK
85,00 hos Langhe Vine (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vi har nu smagt to årgange af denne vin og to årgange af "storebroderen" Binel, så vi er begyndt at opfatte producentens hvidvine som sikre hittere.

Denne Chardonnay har frisk, levende og fyldig frugt med et ganske let kødagtigt strejf. Den fremstår slank af en Chardonnay at være på trods af de 13,5 % alkohol. Man kan ikke sige, at vinen smager Chardonnay-karakteristisk, men det generer os i dette tilfælde slet ikke, idet vinen simpelthen er en fornøjelse.

Dejlig vin, der både kan nydes som et opvarmende glas før maden og til gode fiskeretter.

Juni 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.