Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
2 stjernerRødvin

Charamba, Reserva, Douro, Aveleda, 2013, 13,5% (Portugal) L283.4

Kvalitet-pris: OK
35,00 i Netto

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Duft med mørke modne bær og vaniljebudding. Mørk smag i samme retning med et tilskud af bremsende bildæk på varm asfalt. God syrefriskhed og en noget primitiv tanninbitterhed i finalen.

Når vi bandt an med så billig en vin, var det fordi den skulle serveres til stærk thaimad med grøn karrypasta og chili, hvilket klipper en del smagsnuancerne væk. Den stærke mad formåede dog ikke at sætte de smage, som vi var mindre begejstrede for, ud af spillet.

Vinen er fremstillet af Touriga Nacional, Touriga Franca og Tinta Roriz

Glas: Zalto universal.

August 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.