4 stjernerHvidvin

Cervaro della Sala, Castello della Sala, Umbria, Antinori, 2015, 12,5% (Umbrien, Italien)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
350,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår) / 450,00 (399,00 v. 6 fl.) hos Lautia

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Denne vin er en af de få italienske hvidvine, som vi igennem årene har været enige om at værdsætte.

Den er fremstillet af Chardonnay og en smule Grechetto lagret fem måneder i barriques.

Dejlig Chardonnay-duft med en lidt støvet trætone. I munden har vinen middel krop, er ret slank, middel smagsfylde og er ret let og letdrikkelig. Den er velsmagende, karakteristisk Chardonnay med en lille landlig tone og blid friskhed. En lille (ugenerende) bitterhed i finalen. Lækker både uden og sammen med mad.

Vi finder prisen helt ude i hampen. Vinen er hverken stor, dyb, kompleks eller andet, der kunne berettige til den høje pris. Den er blot dejlig, behagelig og relativt enkel.

Glas: Zalto hvidvin.

Juni 2019
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.