2 stjernerRødvin

Cavalpoggio, Toscana , San Luciano, 2006, 12,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris: OK
45,00 i Netto

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Ovenpå julens fede mad skulle vi lige en tur over i den modsatte grøft med noget let, slank og frisk mad. Her gjorde en gang spaghetti med god hjemmelavet tomatsovs sig perfekt. Hertil skulle der selvfølgelig gang i en let, frugtig og uprætentiøs vin, så vi prøvede denne nye vin fra Netto.

Duften er krydret frugtig. I munden er vinen først vel syrlig, men det dæmper sig noget og vinen fungerer sådan set ok sammen med maden. Den prikker på tungen af ung livlighed.

Den fremstår dog en smule primitiv, og indimellem pifter der også lidt urent af den. Alt i alt ikke noget der kalder på en gentagelse.

December 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.