4 stjernerRødvin

Cabernet Sauvignon, Famiglia Bianchi, 2006, 15% (Argentina) L 8336

Kvalitet-pris Plus 1: Favorabel pris
99,95 hos vildmedvin (import: H.J. Hansen Vin)
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Hvis nogen ville sige om os, at vi er fordomsfulde overfor oversøiske vine, så ville vi ikke kunne sige, at de har uret. Vi prøver almindeligvis at undgå disse vine for ikke at løbe risikoen for noget der minder om ribenasaft med høj alkohol og lav syre.
Det er nok især Chile-vine - som nu er nr. 1 på den danske salgshitliste - der for os har forårsaget denne modvilje, som naturligvis ikke afspejler nogen højere retfærdighed, idet der givetvis findes masser af god oversøisk vin, men vi har altså valgt at prioritere de europæiske vine.

På den baggrund var det meget glædeligt - og en overraskelse - at stifte bekendtskab med denne virkelig vellykkede argentinske vin, som vi fandt stor nydelse i. Og som en appelsin i turbanen er den et godt køb.

Vinen er mørk og ganske alvorlig med tør og vinøs frugt - ikke noget saft eller marmelade her. Meget velbygget med harmonisk struktur med flotte tanniner, der er medvirkende til, at et godt stykke mørkere kød er et godt match.

De 15% alkohol bæres fantastisk flot og uden mislyde af nogen art.

Virkelig god, harmonisk og helstøbt vin.

Juli 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.