Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Brolo di Campofiorin, Rosso del Veronese, Masi, 2004, 14% (Veneto, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
149,95 i føtex

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Ganske dejlig vin, hvor vi associerede duft og smag med Cabernet på den franske måde! Vinen er dog lavet af en selektion af Valpolicella-druerne Corvina (80% ) og Molinara (20%), og den har undergået en anden-fermentering med let tørrede Corvina-druer. Lagret 2 år på 600 liter fade.

Vinen dufter af solbær udpræget på cabernet-måden + lidt metal. Smagen er frugtdomineret, sødmefuld frugt, pæn koncentration. Vellavet. harmonisk, lækker, meget behagelig og lidt glat.

Februar 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.