Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Bordeaux, Mouton Cadet, Baron Philippe de Rothschild, 2009, 13,5% (Bordeaux, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
75,00 i SuperBrugsen og Kvickly (cirka-pris i mange supermarkeder, ind imellem på tilbud til ca. 55,00)
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

I enhver henseende en af de mest stabile vine på det danske marked. Den leverer år efter år stabil og tilregnelig kvalitet, og den er altid at finde i mange forretninger og ikke sjældent på fordelagtigt tilbud.

Duft og smag af vaskeægte Bordeaux, smag med søde, modne bær og et strejf lakrids.

Vinen er rund, blød og meget venlig, dog uden at være tandløs. Et ganske let tanninstrejf og en for typen passende friskhed. Den smager virkelig godt, er meget harmonisk og er i bedste forstand let at drikke.

Vinen kan umuligt træde nogen over tæerne, er pleasende og bredt appellerende men afgjort på den gode måde, idet den grundet sin autentiske velsmag og vellavethed kan nydes også af erfarne Bordeaux-entusiaster, om end den nok sjældent vil være disses første valg.

Juli 2011
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.