2,5 stjerner2 stjerner Helle3 stjerner PrebenRødvin

Bordeaux, Château Thieuley, 2004, 13% (Bordeaux, Frankrig)

69,00 i Netto

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Fremstillet af 70% Merlot og 30% Cabernet Sauvignon.

Der er tre stjerner fra Helle, der er i stand til at finde nogen god og karakteristisk Bordeaux smag i vinen, to stjerner fra Preben, hvis sanseapparat ikke har samme grad af formåen i dette tilfælde.

Vi er enige om, at vinen er meget tør, måske endda tørrende. Men som nævnt finder Helle vinen givende på acceptabelt niveau, mens Preben keder sig.

Der er mærkbare tanniner, der medvirker til det tørrende indtryk.

Vinen skulle angiveligt stamme fra Løgismose, som vi forbinder med kvalitet og delikatesser. På den baggrund skuffer vinen os begge.

December 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.