4 stjernerHvidvin

Bonomo, Sexaginta, Custoza Superiore, Monte del Frà, 2018, 13% (Veneto, Italien) L.225

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
200,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår)

Vinen er fremstillet af Garganega, Cortese og Trebbiano Toscano. Gæret og lagret delvis på stål delvis på tonneaux. Gennemgår malolaktisk gæring. Fadlagring i 12 måneder.

Meget lækker og indbydende duft med gule frugter og lidt fad. Slank krop, god smagsfylde og god friskhed. Smag med gule frugter, herunder ananas, og mandler.

Vi ender på fire stjerner, hvor en efter vores smag unyttig bitterhed var ved at koste en stjerne, men bitterheden generer ikke sammen med mad, hvor vinen fungerer rigtig fint.

Glas: Zalto hvidvin.

August 2023
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.