Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerHvidvin

Binel, Langhe, Ettore Germano, 2003, 14% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris: OK
95,00 hos Langhe Vine (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Virkelig dejlig vin fremstillet af 60% Chardonnay og 40% Riesling Renano og fermenteret sammen i træfade og derefter falagret i 10 måneder.

Vinen har en stor og flot smag, hvor Chardonnay'en plus markant fadsmag slår kraftigst igennem. Riesling er givetvis med til at tilføre den ranke syre, som vinen også har, hvorved Chardonnay's naturlige fedme holdes i ave.

Vinen er kraftfuld og mættende med hele 14 % alkohol. Den kraftige fadsmag vil givetvis dæmpe sig og integreres yderligere ved nogen lagring - vinen kan jo dårligt have forladt fadet for mere end et par måneder siden. Dog havde årgang 2001, da vi smagte den lidt over to år gammel, stadig en kraftig fadsmag, så sådan er vinen altså ment.

November 2004
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.