48,95 i SuperBest (skiftet navn til Meny)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Når sommeren nærmer sig og fantasien om bagende sol i haven begynder at melde sig, så kan vi lide at have en flaske lys, letfordøjelig og fornøjelig hvidvin parat i køleskabet. Her drejer det sig ikke om karakterfuld og mættende vin, snarere tværtimod. Vi testede nærværende Bianco di Custoza med dette formål.

Helles store følsomhed over for bitterstoffer skiller os atter en gang: vinen har et letbittert touch, som hun står af på. Jeg synes vinen er OK, med en fin smag hen ad melon, pæn smagsfylde, ikke for voldsom. Hvis man kan lide den, vil den være god til sommerfrokoster og -forretter.
Opbevaret tilknappet i køleskab taber den dog lidt hurtigt (over ca. 6 timer) frugten, hvorefter også jeg finder bitterheden i overkanten i forhold til hvad vinen ellers har at byde på.

Maj 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.