Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Beaumes de Venise, Les Terres Jaunes, Domaine de la Ferme Saint-Martin, 2004, 14% (Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
89,00 hos Oxholm Vin

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Når vi giver en vin tre stjerner, betyder det at vi som minimum kan sige, at den er god eller OK, og ikke blot ud fra en "objektiv" teknisk vurdering, men også ud fra en subjektiv smagspræference-vurdering.

Vi kan teknisk betragtet ikke sætte en finger på vinen. Den er meget ren, der er masser af fylde, smag, styrke og på egne præmisser også stor harmoni. Den er stærk, pågående og blød på samme tid.

Men indtil allersidste glas havde vi det svært med vinens udtalte sødme, som vi oplevede som udpræget i syltetøjs-genren. Vi var længe på to stjerner. Trods den markante sødme er vinen dog ikke uden en vis friskhed.
De sidste mundfulde oplevede vi imidlertid som ganske fornøjelige. Om dette skyldtes at sødmen reelt var mindre fremtrædende, eller om smagsløgene på dette tidspunkt - efter maden - begyndte at "ønske" mere sødme, kan vi ikke afgøre. Vi lader tvivlen komme vinen til gode: tre stjerner.

Vinen er fremstillet af økologisk dyrkede druer.

Juni 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.