4 stjernerRødvin

Beaujolais-Villages, La Napoleon, Clotaire Michal, 2015, 12% (Beaujolais, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
150,00 hos Vinova

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Lavsvovlet vin, der mest af alt smager af dette. Jeg (Preben der anmelder vinen alene) kan ikke smage at den er fra Beaujolais - den kunne komme hvorsomhelst fra i Frankrig.

Vinen er frisk, let og frem for alt ekstremt ren. Hvor det i begyndelsen irriterer mig, at den er så geografisk og druesortsmæssigt anonym, vinder det efterhånden ind på mig, at den er så umanerligt herlig at bælle; den er i farlig grad tørstslukkende. Og jeg ender med at være ligeglad med dens manglende typicitet, fordi den basale drikkeglæde er så forførende høj.

Glas: Zalto hvidvin.

Juni 2017
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.