4 stjernerRødvin

Beaujolais, En Besset, Domaine de Fa, 2018, 13% (Beaujolais, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
160,00 (129,00 v. 6 fl.) hos Uhrskov Vine

Jeg (Preben) drikker normalt ikke-, lavt- og moderat-svovlede vine alene. Vine, som jeg finder ikke har mislyde grundet lav-svovlingen, har jeg løbende ladet Helle smage, i håb om at vi kunne være sammen om at nyde og værdsætte nogle af disse vine. Resultatet har altid været umiskendelig væmmelse fra hendes side. Indtil denne vin, som i vores husholdning må betegens som historisk: Den første vin, der tydeligvis er moderat svovlet, og som Helle kunne lide. Vi er enige om de fire stjerner!

Både duft og smag bærer præg af moderat svovling, dog helt uden mislyde. Der er god og ganske velsmagende frugt, og vinen er meget ren. Den har pæn friskhed, og sammen med en let livfuld mundfornemmelse gør dette vinen nærmest læskende. Let og dejlig at drikke.

Glas: Zalto hvidvin.

Juni 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.