4 stjernerSpiritus

Bas-Armagnac, Castelfort, 1976, 40% (Frankrig)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

(Vurderingen er Prebens alene. Helle bryder sig ikke om spiritus.)

Jeg har i tidens løb smagt seks forskellige årgange af Castelfort's Bas-Armagnac. Det er der jeg søger hen, når det skal være fransk brændevin, og jeg har her haft oplevelser, der langt overgår mine bedste cognac-oplevelser. Indtrykket er også, at man får meget mere for pengene, når der står Armagnac på etiketten i stedet for Cognac.

Jeg har da også denne gang nydt hvert et glas, som jeg har drukket indtil videre. Men den kommer altså ikke helt derop og ringe, som en god brændevin gerne må. Dertil er vinen simpelthen for tør; den mangler smag.

Oktober 2006
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.