3 stjernerRødvin

Bardolino Classico, Salvalai, 2002, 12% (Veneto, Italien)

Kvalitet-pris: OK
42,00 hos BB Vinimport (hedder nu Copenhagen Wine)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

På det der tog tilløb til at være dette års første sommerdag var der hos os pasta med bl.a. rejer i tomatsovs med hvidløg og dild på tallerkenen. Både vejret og maden kaldte egentlig både på hvidvin og rødvin. Bardolino'en her gjorde god fyldest.

Vinen er moderat frugtig, moderat munter og med dejlig lav alkoholprocent. Den byder på muligheden for pæne slurke til at slukke tørsten med kombineret med oplevelsen af lette og enkle rødvinskvaliteter. God til uhøjtidelig sommerbrug.

Giv den endelig mindst en time i køleskabet.

Maj 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.