Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Balàu, Langhe, Ettore Germano, 2003, 14,5% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris: OK
140,00 hos Langhe Vine (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Balàu er fremstillet af 65 % Dolcetto og 25 % Barbera fra producentens ældste vinmark plus 10% Merlot, lagret et år på fad.

Vinen er først og fremmest kendetegnet ved en stor umiddelbar drikkelighed grundet stor harmoni og en cremet blødhed.

Duften er lidt svær at fange, smagen er hen ad blandede skovbær, søde og friske på samme tid, lækker og behagelig, enkel - men ikke overfladisk - velsmag. God frisk syre til at komplementere det cremede.

Alkoholprocenten er på hele 14,5%, men det giver ikke anledning til mislyde overhovedet; vinen er hverken tung, brændende eller fedladen.

En nydelse, hvor Helle var oppe og berøre de fem stjerner.

Januar 2006
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.